Klantervaringen

Geke

Iris heeft mij in twee sessies heel prettig geholpen. Ik heb nu meer structuur in mijn huishouden aangebracht. Mijn hulpvraag werd helder beschreven en Iris stelde realistische doelen op.

Renier

Iris heeft een prettige en gestructureerde aanpak. Ze gaf mij specifieke ideeën die goed uitvoerbaar zijn. Echt een aanrader!

Brenda

Tijdens het opruimen was de sfeer ontspannen en gezellig. In zo’n 3 uur tijd hebben we veel bereikt. Iris toonde respect voor mij en mijn spullen. Ik hoefde mij niet te schamen over mijn manier van ordenen. Haar hulp bracht geen half werk met zich mee, want het resultaat is geweldig. Ik heb nu alleen maar fijne, mooie spullen waar ik blij van word.

Andrea

Mijn hulpvraag aan Iris was: ‘hoe start ik met opruimen?’ Ik zag er als een berg tegenop om te beginnen. Als ik al eens begon, dan dwaalde ik snel af, ik bleef maar bladeren in die fotoboeken en las alles wat ik tegenkwam uitgebreid door. Ik wilde graag een stok achter de deur hebben. Iris gaf mij de nodige sturing.

Eens per maand kwam Iris bij mij langs. Iris had per ruimte een concreet plan opgesteld. Ik kreeg genoeg tijd om na te denken over de ruimte en wat ik met al die spullen wilde. Op advies van Iris heb ik zelfs spullen weggegooid. Dit ging mij makkelijk af want Iris is immers geen bekende van mij en keek met andere ogen naar mijn spullen. Voor mij werkte deze manier van werken perfect. Het opruimen gaf mij op deze manier geen stress.