Over mij

Ik ben Iris van Itallie. Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag werkte ik jarenlang als managementassistent en HR Officer binnen een groot bedrijf.

Regelmatig krijg ik complimenten over mijn organisatietalent. Dat is niet zo vreemd, want organiseren en structureren zit in mijn natuur. Eind 2016 heb ik het roer om gegooid. Sindsdien zet ik mijn organisatietalent professioneel in.

Ik woon in Rotterdam, ben getrouwd en heb 3 dochters. In mijn vrije tijd sport ik graag waaronder voetbal en yoga. Verder vind ik het heerlijk om uit eten te gaan. Ik lees regelmatig een boek en houd van mooie uitzichten in de natuur.

Opleidingen

Bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) heb ik de basistraining ‘Professional Organizer’ gevolgd. Via de ‘School voor Organizing’, een expertisecentrum voor organisatieprofessionals, volg ik de Post-HBO Leergang ‘Senior Professional Organizer’.

Enkele keren per jaar neem ik deel aan een intervisiegroep en volg ik diverse workshops op mijn vakgebied.

Mijn missie

Door Iris Organiseert te starten, kan ik jou begeleiden, adviseren en ondersteunen bij het opruimen van huis, werkplek en administratie.

Ik zorg ervoor dat je weer weet welke spullen je in huis hebt en dat je zelf alles gemakkelijk kan terug vinden. Ik adviseer hoe je meer overzicht en structuur kunt creëren.

Je zal meer rust en ruimte ervaren. Niet alleen in je huis, maar ook in je hoofd.