Over mij

Mijn  naam is Iris van Itallie. Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag werkte ik jarenlang als managementassistent en HR Officer binnen een groot bedrijf.

Regelmatig kreeg ik complimenten over mijn organisatietalent. Dat is niet zo vreemd, want organiseren en structureren zit in mijn natuur. Eind 2016 heb ik het roer om gegooid. Sindsdien zet ik mijn organisatietalent professioneel in.

Ik woon in Rotterdam, ben getrouwd en heb 3 dochters. In mijn vrije tijd sport ik graag waaronder voetbal en fitness. Sinds een paar jaar heb ik zangles en probeer ik gitaar te leren spelen. Verder vind ik het heerlijk om uit eten te gaan. Ik lees regelmatig een boek en houd van wandelen en mooie uitzichten in de natuur.

IrisvanItallie

Opleidingen

Bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) heb ik de basistraining ‘Professional Organizer’ gevolgd. Via de ‘School voor Organizing’, een expertisecentrum voor organisatieprofessionals, heb ik in 2020  de Post-HBO Leergang ‘Senior Professional Organizer’ afgerond.

Mijn missie

Door Iris Organiseert te starten kan ik mensen (weer) in hun kracht zetten. Ik kan je begeleiden, adviseren en ondersteunen. Jij kan je weer richten op de zaken die voor jou belangrijk zijn. Altijd met aandacht voor de persoonlijke situatie.